top of page

Ekipi ynë

Ne jemi AM Develop, një studio lojërash me shërbim të plotë me bazë në Prizren, Kosovë.

Ne besojmë fuqimisht se Arti nuk duhet të jetë i thatë dhe kreativiteti mund të korrë rezultate. Qasja jonë kombinon këto dy forca të fuqishme dhe na lejon të ofrojmë lojëra imagjinative nga lart-poshtë që angazhojnë, argëtojnë dhe, më e rëndësishmja, performojnë.

FB_IMG_1655036567935.jpg

RAMIZ MORINA

DREJTOR ART | ILUSTRATOR | DIZAJNER 3D

Ramizi ka lindur në Prizren të Kosovës dhe aktualisht jeton në Lozanë të Zvicrës. Ai është i veçantë me Ilustrime, Modelim 3D, Dizajn Grafik dhe Zhvillues i Lojërave Video.

Lozanë, Zvicër

310677977_472819721453768_2735182203221914588_n_edited.jpg

ARDIAN KRASNIQI

KRIJUES | DIZAJNER I NIVELIT | MODELER 3D

Ardiani ka lindur në Prizren të Kosovës. Ai është i veçantë me Level Design, 3D Modeling dhe Sound Design.

Prizren, Kosovë

istockphoto-610003972-612x612.jpg

MUHAMED NANOVQE

KRIJUES | SCRIPTER | OPTIMIZUES

Muhammedi ka lindur në Prizren, Kosovë. Ai është i veçantë me Blueprints, Scripting dhe Optimization të lojës.

Prizren, Kosovë

Screenshot_20220609-231455_WhatsApp.jpg

JONAS DE BRUIN

SKRIPTIMI | PROGRAMER

Jonas ka lindur në Amsterdam, Holandë. Ai është i veçantë me programimin e lojës.

Amsterdam, Holandë

20220612_110434.jpg

ARON VICTOR DEBRITO CRUZ

ANIMATOR | BLUEPRINT

Aron ka lindur në Sao Paulo, Brazil. Ai është i veçantë me ekspertin e animacionit dhe planit.

Sao Paulo, Brazil

istockphoto-610003972-612x612.jpg

ALEX TEXAS

SKRIPTIMI | PROGRAMMING 

Alex ka lindur në Nju Jork, Shtetet e Bashkuara të Amerikës. Ai është i veçantë me ekspertin e skenarit dhe planit të lojës.

Nju Jork, SHBA

1AE3DC92-3A9F-4B2E-9180-AC5E21B183FC.jpg

TAURON KURTI

KOMPOZITOR | SOUND DESIGNER 

Tauron ka lindur në Prizren, Kosovë. Ai është kompozitori kryesor me dizajnin e tij të veçantë të zërit të lojës.

Prizren, Kosovë

istockphoto-610003972-612x612.jpg

ENDRIT FAZLIU

MODELIMI 3D

Endriti ka lindur në Prishtinë, Kosovë. Ai është i veçantë me modelimin 3D.

Prishtinë, Kosovë 

1AA08C01-8DFB-4F55-93D4-07A3B9D87393.jpg

FRENSIS BASHA

MODELIMI 3D

Frensis ka lindur në Tiranë, Shqipëri. Ai është i veçantë me modelimin 3D.

Romë, Itali

istockphoto-610003972-612x612.jpg

ALTIN AJVAZI

UDHËZIM | ADMIN

Altini ka lindur në Ferizaj të Kosovës. Ai është i veçantë me administrimin e lojës dhe mbështetjen teknike.

Ferizaj, Kosovë

bottom of page