top of page
War of Kosovo: 2033 Logo
logo_for_discord.jpg

Rreth lojës

Lufta e Kosovës: 2033 është lojë me qitje të personit të parë ku përfaqëson një luftë që do të zhvillohet në kohët moderne në të cilën do të jetë viti 2033. Duke qenë se loja do të jetë moderne, loja do të përfshijë armë moderne, tanke futuriste dhe aeroplanë luftarakë . Mënyrat e lojës janë Competitive, Deathmatch, Conquest, Team-Deathmatch dhe në të ardhmen Battle Royale. 

Njihuni me ekipin tonë

Ne jemi AM Develop, një studio lojërash me shërbim të plotë me bazë në Prizren, Kosovë.

Ne besojmë fuqimisht se Arti nuk duhet të jetë i thatë dhe kreativiteti mund të korrë rezultate. Qasja jonë kombinon këto dy forca të fuqishme dhe na lejon të ofrojmë lojëra imagjinative nga lart-poshtë që angazhojnë, argëtojnë dhe, më e rëndësishmja, performojnë.

  • discord
  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn
  • YouTube
  • TikTok
bottom of page