top of page
Search

WAR OF KOSOVO: 2033 ON UNREAL ENGINE 5

Të dashur lojtarë,


War of Kosovo: 2033 tani po zhvillohet me Unreal Engine 5 më të fundit. Kjo teknologji e gjeneratës së fundit paraqet një përmirësim në cilësinë dhe strukturën e lojës.


Çfarë do të thotë kjo për lojën?

Ne mund të përfitojmë nga teknologjia e re e gjeneratës së ardhshme të ofruar nga Unreal Engine 5.


Shumëkëndëshat tani llogariten në mënyrë optimale me teknologjinë "Nanite" ku mund të japim poligon super të lartë pa reduktim të performancës.


War of Kosovo: 2033 do të ketë një sistem krejtësisht të ri ndriçimi dhe reflektimi me cilësi të lartë duke përdorur teknologjinë e re "Lumen" të Unreal Engines.


Dritat tani janë dinamike ku hijet e çdo objekti brenda lojës shfaqin detaje të larta duke përdorur teknologjinë e re të hartës së hijeve nga Unreal Engine 5.


Rezolucioni dinamik tani do të mbështetet.Për më shumë detaje kontrolloni lidhjen e mëposhtme:

Comentários


bottom of page